4H-kerhot

Tervetuloa mukaan 4H-kerhotoimintaan!

4H-kerhot ovat matalan kynnyksen harrastustoimintaa, jonne jokainen lapsi on tervetullut. Kerhotoiminta on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille. 

Kerhoja ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat, niin nuoret kuin aikuisetkin. Jokainen kerhoihin osallituva lapsi on vakuutettu. 

Liittymällä 4H:n jäseneksi pääset kerhoihin ilmaiseksi, saat käyttöösi valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut sekä tuet paikallisen yhdistyksen toimintaa. Mikäli haluat liittyä jäseneksi, pääset tekemään sen täältä.

4H-kerhosta voidaan laskuttaa ei-jäseniä tarvikemaksulle 35 euroa.

TOP - Tekemällä oppii parhaiten

Mene kurkkaamaan uudistettua sivustoa ja inspiroidu TOP-tehtävistä.  Sinulla on lähes tuhannen askarteluohjeen, reseptin, luontovinkin ja muun tehtävän kokoelma aina kättesi ulottuvilla. TOP-tehtävät pohjautuvat 4H-toiminnan arvoihin ja ajatukseen, että tekemällä oppii parhaiten. Aihepiirit ovat kasvit ja viljely, metsä ja luonto, eläimet, kokkaus ja leivonta, käsityö ja teknologia, leikki ja liikunta, viestintä ja vuorovaikutus sekä ympäristö ja kierrätys. Lähes 1000 tehtävää jakautuvat helpompaan A-tasoon ja vaativampaan B-tasoon.  Tehtävät ovat sivustolla vapaasti haettavissa, luettavissa ja tulostettavissa ilman rekisteröitymistä.