4H-yrittäjälle

Kiva, että haluat perustaa oman 4H-yrityksen! Yritystä perustaessa tulee hoitaa muutamia tärkeitä asioita, joihin kannattaa perehtyä hyvin. Alla linkki, josta löydät kaikki materiaalit, ohjeet sekä lomakkeet käyttöösi. Myös minuun voi aina olla yhteydessä, jos jokin mietityttää.

Jokavuotinen raportointi

Lomakkeella voit tehdä 4H-yrityksen toiminta- ja talousraportin, voit osallistua myös vuoden 4H-yritys -kilpailuun sekä hakea opintopisteitä 4H-yrittäjänä toimimisesta.

4H-yritys verkkokoulutus

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Toimi näin!

 1. 4H-yrityskoulutukseen pääset osoitteesta http://my.priimalms.com/4h
 2. Luo itsellesi käyttäjätunnus etusivun “Rekisteröidy / Ilmoittaudu” napin kautta.
 3. Syötä tiedot ja saat sähköpostiisi tunnukset järjestelmään.
 4. Kirjautuminen verkkokoulutukseen tapahtuu samasta osoitteesta, kuin rekisteröityminen.
 5. Kerro meille alta löytyvällä lomakkeella, että olet aloittanut verkkokoulutuksen, niin tiedämme odottaa mahdollisia yhteydenottojasi avun tai perustamistapaamisen merkeissä

Huomaa myös nämä

 • Suosittelemme verkkokoulutusta 15 vuotta täyttäneille nuorille, jotka haluavat perustaa 4H-yrityksen.
 • Suoritus on aina henkilökohtainen, vaikka koulutuksen voi aloittaa ja sisältöjä miettiä samaan aikaan 4H-yrityksestä kiinnostuneen kaverin kanssa.
 • Koulutus toimii älypuhelimella, mutta tehtävät kannattaa tehdä tietokoneella.
 • Tunnuksesi ovat voimassa kuukauden niiden luomisesta, tänä aikana sinun tulee suorittaa 4H-yrityskoulutus verkossa kokonaan.
 • Voit käydä verkkokoulutuksen, vaikka et vielä olisi 4H:n jäsen. Kun perustat 4H-yrityksen liityt jäseneksi. Koulutus on maksuton.
 • Muistathan vaihtaa salasanasi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.
 • Koulutuksen lopuksi sovi perustamistapaaminen. Toivomme myös, että ilmoitat, mikäli lopetat kurssin syystä tai toisesta kesken: hanna.honkaniemi@4h.fi / 0405413873

Verkkokoulutuksen aloitusilmoitus yhdistykselle